Knipsels.PNG

Doe mee & bestel (kosteloos) de RespectBox! Week van Respect 2024

Auteur Julia Teeuwen namens Respect Foundation / Week van Respect

Tijdens de Week van Respect (11 t/m 17 november) gaan jaarlijks duizenden professionele opvoeders aan de slag met respect. Het doel van de landelijke campagne is jongeren inspireren en activeren om bij te dragen aan een samenleving waarin iedereen zich thuis voelt. Op korte termijn leidt dit tot een veilige sfeer in de klas, buurt, of op de sportclub. Op langere termijn draagt deze aanpak bij aan een respectvolle samenleving met betrokken burgers die openstaan voor- en elkaar respecteren zoals ze zijn.

Als aanjager en inspirator ontwikkelt de Respect Foundation jaarlijks de RespectBox. De Box is beschikbaar voor scholen, sport, jongerenwerk en BSO’s.

De SportBox is goed in te zetten voor sportverenigingen en buurtsportcoaches. Hierin vind je verschillende activiteiten, dialoogkaarten, een Respect Award, een Kletspot om mee naar huis te geven en posters. De gemeente Nijmegen is aangesloten als partner en faciliteert daarmee jouw RespectBox voor Sport. Bestel de Box kosteloos in onze webshop!

Bekijk de campagnepagina (weekvanrespect.nl) voor meer inspiratie en informatie!

122 weergaves
 
2 boks
0 reacties
MaterialenAanbodSociaal veiligPreventie
Omgeving
Maatschappelijk

Sport Community Nijmegen
Rosa de Limastraat 23
6543 JG Nijmegen

info@sportcommunitynijmegen.nl