Flyer Mobiliteitsprojecten voor breedtesport - Erasmus+ Sport.jpg

Nieuwe subsidiekans voor ontwikkeling van breedtesportorganisaties

Auteur Jurgen Aarden

Wil jij jouw organisatie in de breedtesport te versterken? Ga met subsidie van Erasmus+ naar het buitenland om nieuwe kennis en ervaring op te doen!

Deze subsidie is bedoeld voor personeel van sportverenigingen (bestuurders, coaches, vrijwilligers) en andere professionals die actief zijn in de breedtesport (zoals bij lokale- of regionale overheden, sportbonden of andere sportorganisaties). Ga met maximaal 10 personen naar het buitenland om uit te wisselen met Europese collega’s. Het doel is om organisaties in de breedtesport te versterken, met de nadruk op het versterken van grassroots sport. Er zijn twee mogelijkheden waarin je je project kan vormgeven:

  • Job shadowing: hierbij ga je 2-14 dagen meelopen en uitwisselen met personeel van een ontvangende organisatie. De organisatie waar je naartoe gaat kun je zelf uitkiezen, zo lang het profiel van de ontvangende organisatie en de kennis die je opdoet relevant zijn voor de breedtesport.
  • Coaching- of trainingsactiviteit: hierbij ga je 15-60 aaneengesloten dagen naar een ontvangende organisatie. Het verschil ten opzichte van een job shadowing is dat je hier ook een actieve rol inneemt in de ontvangende organisatie. Door taken uit te voeren en mee te draaien zul je nieuwe kennis en vaardigheden opdoen, die je weer meeneemt naar je eigen organisatie.

Meer weten? Meld je aan voor een van de online informatieuurtjes, kijk op onze website of neem contact op mij voor een kennismaking of adviesgesprek (j.aarden@nji.nl).

114 weergaves
 
1 boks
0 reacties
AlgemeenAanbodOntwikkelingsgerichtPreventie
Motorische ontwikkeling
Positieve gezondheid
Bewegen
Financiƫn
KaderMaatschappelijk
Organiseren

Sport Community Nijmegen
Rosa de Limastraat 23
6543 JG Nijmegen

info@sportcommunitynijmegen.nl